Μια Αγιορείτικη συνταγή

- 1 χελιδονόψαρο φιλεταρισμένο
- 4 πατάτες
- ½ πράσινη καυτερή πιπεριά
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 100 γρ. βούτυρο
- 3 λεμόνια
- 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι και πιπέρι
Υλικά
- χελιδονόψαρο -
- πατάτα -
- πιπεριά -
- λεμόνι -
- μαϊντανός -
- βούτυρο -
- ελαιόλαδο -
- σκόρδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες. Παίρνουμε μια κατσαρόλα βάζουμε το ψάρι, τις πατάτες και νερό που να καλύπτει το περιεχόμενό της. Ανάβουμε πολύ δυνατή φωτιά και προσθέτουμε την πιπεριά και το σκόρδο ψιλοκομμένα. 'Οσο βράζει, θα χρειαστεί να το ξαφρίζουμε. Συνολικά θέλει μισή ώρα, βράσιμο. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, το χυμό των λεμονιών, αλάτι, βούτυρο, μαϊντανό και πιπέρι. Το αφήνουμε λίγα λεπτάκια να πάρει τα αρώματά τους ακόμη και σερβίρουμε.
Καλή μας όρεξη!