Πάει με πάπρικα!

- 1 φιλέτο κοτόπουλο
- 2 φέτες μπέικον
- 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- ½ φλ. τσαγιού τυρί Kerrygold
- 1 φέτα ντομάτας
- αλάτι και πιπέρι
- εστραγκόν
- λίγο balsamico ξίδι
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 200 γρ. φρέσκα λαχανικά κομμένα σε φέτες
Υλικά
- μπέικον -
- κρέμα γάλακτος -
- ρεγκάτο -
- ντομάτα -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- βαλσάμικο ξύδι -
- βούτυρο -
- εστραγκόν -
- λευκό κρασί -
- λαχανικά -
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φιλέτο του κοτόπουλου, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε μπέικον και ντομάτα, το βάζουμε σε διχτάκι (φιλέ μαγειρικής) και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά σκεπασμένο. Καλό είναι στο ταψάκι να βάλουμε ζωμό κοτόπουλου, ελαιόλαδο και λίγο νεράκι για να γίνει το κρέας μας πιο μαλακό.
Μόλις είναι έτοιμο βγάζουμε το δίχτυ, κόβουμε το ρολό στη μέση και το βάζουμε στο τηγάνι μαζί με κρέμα γάλακτος, εστραγκόν, αλάτι, πιπέρι και τριμμένο τυρί. Μόλις δέσει η σάλτσα είμαστε έτοιμοι. Ταιριάζει τέλεια με λαχανικά που τα τηγανίζουμε σε βούτυρο και τα σβήνουμε με κρασί και ξίδι balsamico.
Καλή μας όρεξη!