Πεντανόστιμο και χορταστικό γεύμα!

Υλικά
- κριθαράκι - 200 γρ
- μανιτάρια - 250 γρ , κομμένα σε χοντρές φέτες
- σκόρδο - 2 σκελίδες , λιωμένες
- δενδρολίβανο - 1 κ.σ
- κρέμα γάλακτος - 150 ml
- βούτυρο - 1 κομματάκι
- μαϊντανός - 2 κ.σ και έξτρα για το γαρνίρισμα
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
Εκτέλεση
Βράζουμε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτουμε μια γενναιόδωρη πρέζα αλάτι και λίγο ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε το κριθαράκι μέχρι να είναι μαλακό.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο με λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Όταν τα μανιτάρια βγάλουν τα υγρά τους χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το δεντρολίβανο.
Στραγγίζουμε το κριθαράκι και το ρίχνουμε το τηγάνι με τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το μαϊντανό και μαγειρεύουμε λίγο μέχρι να δέσει η κρέμα.
Αλατοπιπερώνουμε, γαρνίρουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε το φαγητό.