Γιατί τα σνακ να είναι βαρετά, όταν μπορούμε να έχουμε τέτοιες γεύσεις..

- 5 φέτες ψωμί χωριάτικο
- 100γρ σπανάκι
- 625γρ μανιτάρια
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ¼ ματσάκι σχοινόπρασο
- 50γρ βούτυρο αλατισμένο
- 20ml ξύδι βαλσάμικο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Υλικά
- ψωμί - 5 φέτες χωριάτικο
- σπανάκι - 100γρ
- μανιτάρια λευκά - 625γρ
- κρεμμύδι - 1
- σχοινόπρασο - ¼ ματσάκι
- σκόρδο - 1 σκελίδα
- βούτυρο - 50γρ
- βαλσάμικο ξύδι - 20ml
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα μανιτάρια και το σπανάκι. Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σχοινόπρασο. Αλέιφουμε τις φέτες το ψωμί με λίγο ελαιόλαδο και τις βάζουμε στο γκριλ μέχρι να ψηθούν ελαφρά και από τις δύο πλευρές.
Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Προσθέτουμε το βούτυρο και τα μανιτάρια και τα μαγειρεύουμε για 1-2 '. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για ένα ακόμα λεπτό, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και γλασάρουμε το μίγμα προσθέτωντας το βαλσάμικο στο καυτό τηγάνι.
Βάζουμε το σπανάκι πάνω στις φέτες ψωμιού, προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι, τοποθετούμε το μίγμα μανιταριών και γαρνίρουμε με λίγο φρεσκοκομμένο σχοινόπρασο.