Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι!

- 150 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 50 γρ. λιαστή ντομάτα
- 1 κουτ σούπας βούτυρο
- 50 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κουτ. σούπας φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. γλυκού εστραγκόν
- αλάτι και πιπέρι
Υλικά
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το τηγάνι στο μάτι της κουζίνας, βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και σοτάρουμε το κοτόπουλο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα, το κρεμμύδι, τα φέρνουμε μια βόλτα και συνεχίζουμε με το εστραγκόν. Σβήνουμε με το κρασί. Μετά βάζουμε την κρέμα γάλακτος - μια ωραία ιδέα είναι να βάλουμε στην κρέμα και λίγο καρύδι τριμμένο, γιατί δίνει πολύ ωραίο άρωμα - και ανακατεύουμε. Το κοτοπουλάκι είναι έτοιμο. Πάει μούρλια με μανιτάρια, ρύζι και λαχανικά.
Καλή μας όρεξη!