Brazil’s national cocktail

Υλικά
Εκτέλεση
Πλένετε καλά το λάιμ και αφού το στεγνώσετε το κόβετε σε 8 μέρη. Βάζετε τα κομμάτια μαζί με τη ζάχαρη μέσα σε ένα σέικερ και τα πατάτε με την κυρτή πλευρά ενός κουταλιού για να λιώσουν, όχι όμως τόσο που να βγει η πικρίλα από τη φλούδα του λάιμ. Μεταφέρετε τα λάιμ στα ποτήρια σερβιρίσματος και στο ίδιο σέικερ βάζετε την Cachasa μαζί με μπόλικο πάγο και τη χτυπάτε καλά. Σερβίρετε την Caipirinha σε μεγάλα ποτήρια για κοκτέιλ, μαζί με τα θρυμματισμένα παγάκια και τα λάιμ.
Τιπ: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το λάιμ με άλλα φρούτα, όπως ανανά,
ροδάκινο, φρούτα του πάθους, σύκα, τα οποία θα τα επεξεργαστούμε όπως και το λάιμ.