Με φέτα, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος!

- 1 πακέτο πέννες
- 500 ml κρέμα γάλακτος
- 200 γραμ. τυρί φέτα
- 1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
- άνηθο
Υλικά
- κρέμα γάλακτος -
- φέτα -
- μανιτάρια -
- ελαιόλαδο -
- άνηθος -
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πέννες, προσθέτοντας στο νερό λίγο αλάτι και λάδι.
Ακόμη, ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τρίβουμε τη φέτα.
Σε ένα τηγάνι ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σοτάρουμε τα μανιτάρια, χωρίς καθόλου λάδι. Μόλις αλλάξουν χρώμα, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 5 λεπτά. Αφού δέσει η σάλτσα, προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη και τον άνηθο ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε, αφήνουμε τη σάλτσα στη φωτιά για ένα με δυο λεπτά ακόμη και είναι έτοιμη.
Σερβίρουμε μια γενναία μερίδα μακαρόνια, με τη σάλτσα από πάνω. Με λίγο ψωμάκι για να μας πιάσει, την τσακίζουμε.
Καλή όρεξη!