Κόλλημα!

- 2-3 πλοκάμια από ένα χταπόδι
- 2 ντομάτες
- λίγο μαϊντανό
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- χυμό από 2 ντομάτες
- αλεύρι για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- νερό (όσο πάρει)
Υλικά
- ντομάτα -
- κρεμμύδι -
- σκόρδο -
- μαϊντανός -
- αλεύρι -
- ντοματοχυμός -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
- νερό -
Εκτέλεση
Παίρνουμε μια κατσαρόλα και ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο. Το αλατοπιπερώνουμε, αλευρώνουμε τα πλοκάμια από το χταπόδι μας και τα θωρακίζουμε. Χοντροκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε στην κατσαρόλα μας. Κόβουμε την ντομάτα σε κυβάκια και τη ρίχνουμε και αυτή στην κατσαρόλα. Τέλος, κόβουμε φετούλες το σκόρδο, ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα προσθέτουμε να ροδίσουν και να ανακατέψουν τα αρώματά τους μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Μόλις σοταρισθούν, σβήνουμε με το χυμό ντομάτας, προσθέτουμε λίγο νεράκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σε 20 λεπτά ο μεζές μας είναι έτοιμος!
Τόσο απλά..τόσο νόστιμα!!!