Πιατάκι ή …ψωμάκι;

- μισό κιλό χοιρινό κρέας
- μισή πιπεριά κόκκινη
- μισή πιπεριά κίτρινη
- μισό κρεμμύδι μέτριο
- 1 μανιτάρι άσπρο
- αλάτι και πιπέρι
- λίγο λάδι
- 1 ποτήρι κρασί (ρετσίνα)
Υλικά
Εκτέλεση
Αρχικά καίμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομματάκια και τα βάζουμε στο τηγάνι. Αμέσως μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι και μόλις αρχίσει να μαραίνεται, προσθέτουμε τις πιπεριές και το μανιτάρι. Τα αφήνουμε να σιγοψηθούν και όταν μαραθούν τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με κρασί.
Η τηγανιά είναι έτοιμη, μόλις σωθούν τα υγρά και δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε μέσα σε ένα καρβέλι ψωμί του οποίου έχουμε αφαιρέσει την ψίχα.
Καλή όρεξη!