Αυτή η αντίθεση στη γεύση είναι που μας κάνει να τα αγαπάμε τόσο!

- 2 πορτοκάλια
- 300-350 γρ τσιπς σοκολάτα (γάλακτος ή κουβερτούρα)
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1/4 κ.γ εκχύλισμα πορτοκαλιού
Υλικά
Εκτέλεση
Κόβουμε τα πορτοκάλια στη μέση και αφαιρούμε το εσωτερικό τους.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη σοκολάτα και την αφήνουμε στην άκρη.
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα ποτήρι στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσέχουμε να μην την κάψουμε.
Ρίχνουμε τη ζεστή κρέμα γάλακτος στο μπολ με τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει όλη η σοκολάτα και το μίγμα να αποκτήσει λεία υφή.
Προσθέτουμε το εκχύλισμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το μίγμα στα άδεια πορτοκάλια και τα τοποθετούμε σε φόρμες για muffin έτσι ώστε να καθίσουν σε όρθια θέση.
Τοποθετούμε τα πορτοκάλια στο ψυγείο για μία ώρα.
Αφού σταθεροποιηθεί η σοκολάτα κόβουμε και σερβίρουμε.