Η αυθεντική!

- 1 λίτρο κόκκινο κρασί
- 1 σφηνάκι λικέρ τριπλ σεκ
- 2 σφηνάκια τζιν
- 2 σφηνάκια ουίσκυ
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 3 ροδάκινα κομμένα σε μικρά κομμάτια
- χυμό 1/2 λεμονιού
- χυμό 1/2 πορτοκαλιού
- 1/2 λεμόνι σε φέτες
- 1/2 πορτοκάλι σε φέτες
- 1 ποτήρι του νερού πορτοκαλάδα
Υλικά
Εκτέλεση
Η σαγκρία είναι ποτό, σήμα κατατεθέν της Ισπανίας, γνωστό όμως σε όλο τον κόσμο. Μοιραία λοιπόν, σαν-σανγκρίες υπάρχουν πολλές, η αυθεντική, όμως, είναι πραγματικά μία. Αυτή που δοκίμασε το Νηστικό Αρκούδι σε ένα από τα ταξίδι του στην Ιβηρική.
Βάζουμε σε μία μεγάλη γαβάθα την ζάχαρη, το κρασί, το τριπλ σεκ, το τζιν, το ουίσκυ, το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμόνι και την πορτοκαλάδα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τις φέτες και τα κομμάτια φρούτων. Αφήνουμε 5-6 ώρες στο ψυγείο για να παγώσει και να δώσουν τα φρούτα τις μυρωδιές τους. Σερβίρουμε με πάγο και προσθέτουμε και κομμάτια από τα φρούτα σε κάθε ποτήρι. Μπορούμε να την πιούμε πριν ή μετά το φαί. Προσοχή! Αν και δεν της φαίνεται, "βαράει".
Στην υγειά!