έφαγε ο πασάς και είπε «Αμάν Πασσσσάκα μου» !

- ½ κιλό σπανάκι
- 3 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
- 4 αυγά
- 250 γραμ. τυρί φέτα
- 1 κρεμμύδι ξερό
- άνηθο
- δυόσμο
- 4 κουτ. σούπας αλεύρι
- πιπέρι κόκκινο και μαύρο
- αλάτι
Υλικά
Εκτέλεση
Αρχικά, τσιγαρίζουμε το ξερό κρεμμύδι σε ελαιόλαδο και μόλις μαραθεί προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι, το σπανάκι και λίγο νερό. Αφού πάρει μία βράση, βάζουμε τον δυόσμο, άνηθο, αλάτι, μαύρο και κόκκινο πιπέρι. Συμπληρώνουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει.
Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε τ’ αυγά με το αλεύρι, τη φέτα, δυόσμο, άνηθο, μαύρο πιπέρι και λίγο αλάτι. Φτιάχνουμε ένα μείγμα υδαρές, όχι πολύ σφιχτό, που ‘ναι ο Πασά κιοφτές.
Μόλις τελειώσει το νερό του τηγανιού, ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα. Μια κουταλιά της σούπας είναι ένας κιοφτές.
Αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά για 15 λεπτά ακόμη και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Τρώμε και φωνάζουμε, "Αμάν Πασάκα μου!"
Καλή όρεξη!