Στάσου μύγδαλα!

- 1 κοτόπουλο
- 1 κουταλάκι κάρυ
- λίγο ζωμό κοτόπουλου
- 100 γραμ. αμύγδαλα
- ½ φλιτζάνι βούτυρο
Υλικά
Εκτέλεση
Αρχικά, καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το κοτόπουλο. Μετά βγάζουμε τα κόκκαλα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε και τα αλατισμένα κομματάκια κοτόπουλου για να τσιγαριστούν.
Σε ένα δεύτερο κατσαρολάκι βράζουμε τα αμύγδαλα με το ζωμό κοτόπουλου, μέχρι να μαλακώσουν. Τα περνάμε από το μπλέντερ, μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτουμε το πιπέρι, το κάρυ, τα ανακατεύουμε και τα περιχύνουμε στο κοτόπουλο. Αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα και έπειτα σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!