Φουσκώνει μόνο του…

- 350 γραμ. βιτάμ
- 3 φλιτζάνες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κουτί κομπόστα ροδάκινο (480 γραμ. στραγγισμένο)
- 7 αυγά
- 1,5 φλιτζάνι ζάχαρη
- 2 βανίλιες
Υλικά
Εκτέλεση
Αρχικά, χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Έπειτα, προσθέτουμε τα αυγά και τις βανίλιες. Τελευταίο ακολουθεί το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και το χτύπημα συνεχίζεται.
Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο, το τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι και πάνω του βάζουμε τα ροδάκινα.
Ψήνουμε στους 180°C για 1 ώρα περίπου.
Καλή όρεξη!