Με κόκκαλο για νοστιμιά

- χοιρινά απομεινάρια ή πλατάρια
- 1 σακουλάκι κριθαράκι
- αλατάκι
Υλικά
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το νερό στην κατσαρόλα και στη συνέχεια βράζουμε το κρέας, μέχρι να μαλακώσει. Δεν παραλείπουμε να ξαφρίσουμε το κρέας, γιατί αγαπάμε το σκυλάκι μας. Αλατίζουμε το φαγητό και αμέσως μετά ρίχνουμε το κριθαράκι να βράσει μαζί του για 10 λεπτά. Βγάζουμε το φαΐ από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε σε ένα ωραιότατο σκυλίσιο πιατάκι.
Καλή όρεξη σκυλάκια!!