Ένας εύκολος, οικονομικός και διασκεδαστικός τρόπος να φτιάξετε σοκολατένια αυγά!

Για 6 σοκολατένια αυγά:
Υλικά
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Μόλις η σοκολάτα ρευστοποιηθεί, την βάζουμε σε κορνέ με μικρό άνοιγμα.
Κάνουμε με μια βελόνα μια μικρή οπή στην κορυφή του αυγού. Στη συνέχεια, αναποδογυρίζουμε το αυγό και ανοίγουμε μια μεγαλύτερη τρύπα (διαμέτρου 0.5 cm). Τοποθετήστε το αυγό πάνω από ένα μπολ και φυσάμε μέσα από τη μικρή οπή για να χυθεί το περιεχόμενο.
Τοποθετούμε το κέλυφος του αυγού σε αυγοθήκη, με το μεγαλύτερο άνοιγμα να βρίσκεται στην κορυφή και προσεκτικά το γεμίζουμε με σοκολάτα με το κορνέ.
Βάζουμε τα αυγά με την αυγοθήκη στο ψυγείο, ιδανικά για ένα ολόκληρο βράδυ.
Καταναλώνουμε με μέτρο!
Τοποθετήσετε στο ψυγείο μερικές ώρες, έτσι ώστε η σοκολάτα σκληραίνει.
Απολαύστε το, αλλά να είστε προσεκτικοί για να αποφευχθεί η δυσπεψία, είναι με μέτρο!
Η συμβουλή του αρκουδιού:
Ξεκινάμε πάντα με τη διαδικασία του αυγού (για καλό και για κακό έχουμε προμηθευτεί περισσότερα από 6 αυγά)!