Τρομερός μεζές σε 10′

Υλικά
- μύδια - 4 φλιτζάνια, κρέας
- ελαιόλαδο - 1/3 του φλιτζανιού
- μουστάρδα - 1 κουταλιά της σούπας καυτερή
- λευκό κρασί - 1 φλιτζάνι
- μαϊντανός - 1 κουταλιά της σούπας
Εκτέλεση
Βράζουμε σ' ένα βαθύ τηγάνι τα μύδια μαζί με το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το κρασί και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Τα σερβίρουμε ζεστά με φρεσκοψημένο ψωμί.