Wrap με κοτόπουλο χωρίς γλουτένη από τον chef Άκη Πετρετζίκη!

Υλικά
- κοτόπουλο - 2 στήθη
- μαγιονέζα - 100 γρ.
- κάρυ - 1 κ.σ. απαλό
- ελαιόλαδο - 1 κ.σ.
- μέλι - 1 κ.σ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κόλιανδρο -
- δυόσμο -
Εκτέλεση
Του Chef Άκη Πετρετζίκη
Βάζουμε το κοτόπουλο να βράσει σε μια κατσαρόλα με κρύο αλατισμένο νερό.
Το βράζουμε για τουλάχιστον 20 λεπτά. Ή μέχρι να βράσει μέχρι μέσα. Αν θέλετε βάζετε και
αρωματικά μέσα στο νερό για ακόμα περισσότερο άρωμα. Το αφήνουμε να κρυώσει καλά και
το κόβουμε σε μικρά κυβάκια μισού εκατοστού.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το κάρυ, το ελαιόλαδο και το μέλι. Βάζουμε εκεί μέσα το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε μια πίτα Wraps, τυλίγουμε και προσθέτουμε κόλιανδρο ή δυόσμο και φύλλα ρόκας.
για να το φάμε σαν ένα γρήγορο μεσημεριανό ή σνακ.